brewing-technikák, receptek és eszközök, kávézó és kávészemle külföldi és magyar viszonylatban.

Home Brew

Heti vegyes IV.

2015. szeptember 25. - homebrew

hetivegyes4.jpg

A héten nagy tervekkel voltam felszerelkezve, azonban a munkahelyi elfoglaltságok és a férfinátha közbeszólt, ezért bejegyzések és kávékóstolás terén se valósult meg amit szerettem volna. Cserébe hoztam néhány érdekes cikket, néhány érdekes videót és jobbnál-jobb képeket. Legalábbis remélem nem csak szerintem. (fotó: Instagram)

Kávék amiket kóstolni érdemes

A héten munka és egyéb elfoglaltság miatt sajnos nem tudtam kávés köröket futni, nézzétek el nekem. :)

Linkek

 

Facebook

 

Már az ajtóban toporog a Caffenationújabb szezonális Espresso Blendje, a Mr. L.G.B., ami 2:2/3 Guatemala Huehuetenango...

Posted by My Little Melbourne Coffee on 2015. szeptember 20.

 

Teaser for our coming film RipeFilmed and produced by KLAPVoice over Melanie Valencia

Posted by La Cabra on 2015. szeptember 23.

 

"When we started Prufrock, we viewed the role of the barista as a technician; a machinist. So we figured it would take...

Posted by European Coffee Trip on 2015. szeptember 23.

 

A legfinomabb Cascara amit valaha kóstoltál! #organic #costarica Koppi

Posted by Kontakt on 2015. szeptember 21.

 

Bár igencsak kezelhető számú (0) tipp érkezett, hogy vajon mi lesz a mai, rendszeresen kiszámíthatatlan témájú bejegyzés...

Posted by Drkuktart on 2015. szeptember 23.

 

Képek

 

Joanna Alm is definitely a name you should know if you work in specialty coffee– after running a coffee bar in Oslo for a few years, she moved home to Sweden, and started working at Drop in 2010. A few years ago, Joanna became partner in the company and is now the CEO, head roaster, and green coffee buyer at Drop Coffee. If you’re not familiar with Drop, you might recognize Joanna from World Coffee Roasting Championship: she won the Swedish Roasting Championship two years in a row, placing 3rd (2014) and 2nd (2015) at the worlds. Joanna’s talk, “Espresso: Letting the origin speak from the cup”, is all about her vision, for both roasters and baristas, to work with coffee in a way that keeps the most possible tasty flavours in the final cup. A strong argument for moving away from roasting for brew method so that we can better focus on showcasing what is inherently present in the quality of the green bean, Joanna’s talk offers a look at the vision driving one of specialty coffee’s most well-known and respected brands. Link to Joanna's talk in our profile!

tamper tantrum (@tamper.tantrum) által közzétett fénykép,

 

 

 

The #coffee harvest is just beginning. Now it's time to cut these fingernails and get cozy with the diversity of life on the farm.

Big Island Coffee Roasters (@bigislandcoffeeroasters) által közzétett fénykép,

 

 

Gorgeous little peaberries, rolling across the grading screen.

Big Island Coffee Roasters (@bigislandcoffeeroasters) által közzétett fénykép,

 

Beautiful garden in Kyoto

Tim Wendelboe (@timwendelboe) által közzétett fénykép,

 

First harvest of SL28 at Finca Tamana getting close. Also second flowering is looking promising.

Tim Wendelboe (@timwendelboe) által közzétett fénykép,

 

 

 

 

 

Brewing on the farm in Brasil @coffeeweekbrasil @perfectdailygrind @marisahcontreras @bsca_specialtycoffee

Timothy J (@timjcoffee) által közzétett videó,

 

#roasting #coffee #alldaylong #Röststätte

Röststätte Berlin (@roeststaetteberlin) által közzétett fénykép,

 

 

HB

A bejegyzés trackback címe:

https://homebrew.blog.hu/api/trackback/id/tr447805702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása